765-280275-25279[2].jpg

OM MURERFIRMAET TM2BYG

 

TM2Byg er et mindre murer-, kloak- og tømrerfirma i Valby, København. Murerfirmaet er startet i foråret 2007. TM2Byg er medlem af Dansk Byggeri, hvilket betyder at TM2Byg er tilsluttet Byg Garanti-ordningen. TM2Byg er ligeledes medlem af Københavns murerlaug.

 

TM2Byg udfører murer-, kloak- og tømrerarbejde for boligforeninger, private og virksomheder. Vort speciale er reparationer, nybygninger, tilbygninger, renoveringer efter skimmelsvamp, facaderenoveringer, forsikringsskader, kloakarbejde, fugning, flise- og klinkearbejde samt badeværelsesmoderniseringer, men vi foretager i øvrigt alt murer-, kloak- og tømrerarbejde, eksempler kan ses under tidligere opgaver.

 

Vi beskæftiger dygtige faglærte murere og tømrere. Vores håndværkere brænder for at give dig kvalitetshåndværk - der er ikke noget mere tilfredsstillende som håndværker end at levere et stykke arbejde man er stolt af. Vi bygger som var det til os selv. Vi har selvfølgelig også lærlinge under uddannelse i firmaet, for hvis man er stolt af den måde man arbejder på, så skal det gives videre til næste generation.

 

Hvordan tænker vi ?

TM2Byg har defineret et mission statement, som altid overholdes: Enhver kunde skal behandles som denne var firmaets eneste. Kunden skal således altid føle sig i centrum og arbejdet skal udføres med kvaliteten i højsædet - vi bygger for dig.

 

Dette overholdes ved at følge nogle simple regler:

 

  • Ingen opgave er for lille. Til gengæld udfører vi normalt ikke entrepriser på over 5 mio. kr.
  • Enhver opgave starter med et personligt møde hvor opgaven gennemgås, en skriftlig tidsplanen fastlægges og forventninger afstemmes.
  • Kvaliteten er altid være i højsædet. Vi haster ikke noget igennem, men arbejder hellere over og i weekender for at nå det.
  • Vi kommer som aftalt. Skulle vi mod forventning blive forsinkede, ringer vi naturligvis.
  • Vi tilstræber at udføre mindre opgaver indenfor 5 arbejdsdage og igangsætte større entrepriser inden for 20 dage.
  • Endelig leder dette til vort motto: TM2Byg, håndværk med kvaliteten i højsædet

 

Ansvar

 

TM2Byg tager ansvar.

 

Vi tager et fagligt ansvar for det vi laver og for kundens tilfredshed. Det udmønter sig bl.a. i at vi alene benytter faglærte danske håndværkere og er medlem af Dansk Byggeri, med deraf følgende deltagelse i Byg Garanti ordningen.

 

Vi tager et ansvar for fagets fremtid ved at have 2 lærlinge i en periode, hvor murerlærlinge har mere end svært ved at finde læreplads.

 

Vi tager et sportsligt ansvar ved at sponsere såvel top som bund. Vi er således sponsor for Frihedens 3. senior, der spiller fodbold i serie 5 samt den unge talentfulde travkusk Sandre Kristoffersen, der blev nr. 5 til årets Derby.